Voor een betere ervaring op de site,
zet je telefoon in de portretmodus.
Bedankt en geniet van je bezoek!
Bel ons op +33 4 50 33 10 96
nl
fr en nl
Zoek uw verblijf
Alpe d'Huez
Bourg Saint Maurice
Chamonix-Mont-Blanc
Champagny en Vanoise
Châtel
Flaine
La Plagne
La Rosière
La Toussuire
Le Corbier
Le Grand Bornand
Les Carroz
Les Contamines Montjoie
Les Deux Alpes
Les Gets
Les Houches
Les Menuires
Les Saisies
Manigod
Megève
Montgenèvre
Notre Dame de Bellecombe
Oz - Vaujany
Peisey-Vallandry
Praz-sur-Arly
Sainte Foy Tarentaise
Saint-Gervais les Bains
Samoëns
Tignes
Val Cenis
Valmorel
Vars
reizigers
Volwassenen
Kinderen - 13 jaar
Bevestigen

Een unieke ervaring

Uitwisseling


Omdat elk moment uniek is, streeft CGH ernaar om het nog onvergetelijk te maken. Ongewone activiteiten, ontdekking van een natuur. Wild, proeven van lokale producten… Laat u van de gebaande paden leiden om onvergetelijke ervaringen met uw dierbaren te beleven.vriendelijkheid


CGH maakt van uw vakantie een uniek moment waar u zich zult voelen. Voel u thuis! Evolueer op ruime plaatsen, voel je en geniet van de warme sfeer. Deel discussies en schrijf ze op. goede adressen van onze managers tijdens een uitwisseling rond de open haard.

expérience unique de complicité


Samenzwering


Vreugde en gelach, ontdekking, emotie, genieten a. Blijf op hoogte om uw medeplichtigheid met de mensen te versterken die u dierbaar bent.Leef intens elk moment en keer terug naar de essentie.

Sensaties


Liefhebber van sterke sensaties of bedreven van rust en kalmte, de berg biedt u zijn mooiste rijkdom om te voldoen. Al uw wensen. In een spectaculaire omgeving, verschrokken door landschappen en prachtige gebieden, laat u verleiden door gevarieerde activiteiten: Skiën, langlaufen, snowboarden, hondensleeën...

Emoties


Laat jezelf op de witte hellingen glijden, steek de natuur over tijdens een sneeuwschoenrit, probeer je hand bij activiteiten. Ongewoon en deel een hoop gelach. Ervaar deze magische momenten met uw. Dicht bij het hart van de ongerepte natuur, met uitzicht op een prachtig uitzicht waar u. zich alleen zal voelen in de wereld.

Welzijn


Warme sfeer waar water, hout en steen. Roep om een terugkeer naar de bronnen, onze hoogte kuuroorden zijn een ware hymne. Tot rust. Persoonlijke zorg voor het gezicht en het lichaam, met O des Cimes. Ieder van jullie zal ervan overtuigd worden dat het lichaam een kostbaar goed is waarvan het. Wees voorzichtig.

Ontspanning


Onze aquatische ruimten openen hun deuren, die. Van een wereld van ontspanning en welzijn waar droom en werkelijkheid zich mengen. Verwarmd binnenzwembad, kinderbad, hot tubs, sauna's, hamams, een. veelheid aan keuzes om van uw vakantie een bron van verwondering en. zachtheid.

Sereniteit


Geniet van momenten van ontspanning in harmonie met je lichaam en geest en herontdek de geneugten van een haakje geluk. Binnen onze ontspanningsruimtes en kuuroorden. De bedwelmende geuren en het delicate geluid van water nodigen u uit voor een reis, die van ontsnappen naar het hart. Van de mooiste pieken.

Herinneringen


De aangename geuren van de berg, van de glijbaan, het geluid van het houtkraken in de open haard, het comfort van de warme chocolade na een lange dag skiën, het plezier van duiken in het verwarmde zwembad dan worden gemasseerd ... Dit zijn de echte herinneringen aan de skivakantie.

Vertrek met een gerust hart
Omdat ieders gezondheid bijzonder belangrijk voor ons is

Flexibiliteit om te
annuleren of te veranderen.
Uw verblijf Flexibiliteit voor
Verzekering
gekoppelde annulering
naar Covid 19

Doe met ons mee
op sociale netwerken

Vind ons op Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest en Instagram. Aarzel niet om onze publicaties te delen en er commentaar op te geven!