Voor een betere ervaring op de site,
zet je telefoon in de portretmodus.
Bedankt en geniet van je bezoek!
FR +33 4 50 33 10 96
nl
fr en nl
Alpe d'Huez
Bourg-Saint-Maurice
Champagny en Vanoise
Châtel
Flaine
La Plagne
La Rosière
La Toussuire
Le Grand Bornand
Les Carroz
Les Houches
Les Menuires
Les Saisies
Montgenèvre
Peisey-Vallandry
Sainte Foy Tarentaise
Samoëns
Tignes
Val Cenis
Valmorel
reizigers
Volwassenen
Kinderen - 13 jaar
Bevestigen
Zoek uw verblijf
Alpe d'Huez
Bourg-Saint-Maurice
Champagny en Vanoise
Châtel
Flaine
La Plagne
La Rosière
La Toussuire
Le Grand Bornand
Les Carroz
Les Houches
Les Menuires
Les Saisies
Montgenèvre
Peisey-Vallandry
Sainte Foy Tarentaise
Samoëns
Tignes
Val Cenis
Valmorel
reizigers
Volwassenen
Kinderen - 13 jaar
Bevestigen

Een unieke ervaring met CGH

Delen


Omdat elk moment uniek is, streeft CGH ernaar om het nog onvergetelijk te maken. Ongewone activiteiten, ontdekking van een wilde natuur, proeven van lokale producten, etc. laat je van de gebaande paden leiden om onvergetelijke ervaringen met je dierbaren te beleven.

Bruikbaarheid


CGH maakt van uw vakantie een uniek moment waar u zich thuis zult voelen! Evolueer op ruime plaatsen, voel en geniet van de warme sfeer. Deel discussies en schrijf de goede adressen van onze managers op tijdens een uitwisseling rond de open haard.

Medeplichtigheid


Vreugden en gelach, ontdekking, emotie, genieten van een verblijf op een hoogte om uw medeplichtigheid met de mensen die u om geeft te versterken. Leef intens elk moment en keer terug naar de essentie.

Sensaties


Wilt u uw verblijf een nieuw ritme geven?
Liefhebbers van spanning of bedreven van rust en stilte, de berg biedt u zijn mooiste rijkdom om al uw wensen te bevredigen. Laat u in een spectaculaire omgeving, gekakeld door landschappen en weelderige gebieden, verleiden door gevarieerde activiteiten: Wandelen rond meren, paardrijden of fietsen in het bos, activiteit met sensaties of initiaties, ontspanning of vrije tijd om te delen met familie, en niet te vergeten uw Ô des Cimes Altitude Spa.

Emoties


Wandel over paden met wilde dieren, probeer ongebruikelijke activiteiten uit en deel gelach. Ervaar deze magische momenten met uw dierbaren in het hart van de ongerepte natuur, met uitzicht op prachtige uitzichten waar je je alleen zult voelen in de wereld.

Welzijn


Warme sfeer waar water, hout en steen vragen om een terugkeer naar de bronnen, onze hoogte spa's zijn een ware hymne aan sereniteit. Persoonlijke verzorging van het gezicht en het lichaam, met O des Cimes, zal ieder van jullie ervan overtuigd zijn dat het lichaam een kostbaar goed is om voor te zorgen.

Ontspanning


Onze aquatische ruimtes openen hun deuren voor jou, die van een wereld van ontspanning en welzijn waar droom en werkelijkheid samenkomen. Verwarmd overdekt zwembad, kinderbad, hot tubs, sauna's, hamams, een veelheid aan keuzes om van uw vakantie een bron van verwondering en zoetheid te maken.

Sereniteit


Geniet van momenten van ontspanning in harmonie met je lichaam en geest en herontdek de geneugten van een gelukkige vakantie in onze ontspanningsruimtes en spa's. De bedwelmende geuren en het delicate geluid van water nodigen u uit voor een reis, die van ontsnappen in het hart van de mooiste pieken.

Herinneringen


De aangename geuren van de berg, het comfort van een koel drankje na een lange dag wandelen, het plezier van duiken in het verwarmde zwembad en vervolgens gemasseerd... Dit zijn de ware herinneringen aan de zomervakantie.

Vertrek in alle rust

Flexibiliteit voor
annuleren of wijzigen
uw verblijf
Verzekering
Verschillende pakketten
om aan uw behoeften te voldoen

Doe met ons mee
op sociale netwerken

Volg ons op Facebook, Linkedin en Instagram. Aarzel niet om onze publicaties te delen en er commentaar op te geven!