nl

Skigebied / Plaats

Fréjus
La Forêt Blanche
Vars
La Voie Lactée
Montgenèvre
L'Alpe d'Huez Grand Domaine
L'Alpe d'Huez
Le Domaine de Sainte-Foy
Sainte-Foy Tarentaise
Le Domaine des Aravis
Le Grand Bornand
Le Domaine des Houches
Les Houches
Le Grand Domaine
Valmorel
Le Grand Massif
Flaine
Les Carroz
Samoëns
Les 3 Vallées
Les Menuires
Les Portes du Soleil
Châtel
Les Sybelles
La Toussuire
L'Espace Diamant
Les Saisies
L'Espace San Bernardo
La Rosière
Paradiski
Bourg Saint Maurice
Champagny en Vanoise
La Plagne
Peisey-Vallandry
Tignes - Val d'Isère
Tignes
Val Cenis Vanoise
Val Cenis

Résidences

La Ferme du Val Claret
La Grange aux Fées
La Reine des Prés
La Villa Romana
L'Alpaga
Le Centaure
Le Chalet des Dolines
Le Chalet Les Marmottons
Le Coeur d'Or
Le Cristal de l'Alpe
Le Hameau de Pierre Blanche
Le Hameau du Beaufortain
Le Jhana
Le Kalinda
Le Lodge des Neiges
Le Lodge Hemera
Le Napoléon
Le Nevada
Le Ruitor
Le Télémark
Le Village de Lessy
Les Alpages de Champagny
Les Chalets d'Angèle
Les Chalets de Flambeau
Les Chalets de Jouvence
Les Chalets de Laÿssia
Les Chalets de Léana
Les Chalets du Soleil
Les Cimes Blanches
Les Clarines
Les Fermes de Sainte-Foy
Les Granges du Soleil
L'Orée des Cimes
L'Orée des Neiges
Panorama Vars 2000
White Pearl Lodge & Spa
Van
tot
Volwassenen
Kinderen

Een unieke ervaring met CGH

Delen


Omdat elk moment uniek is, streeft CGH ernaar om het nog onvergetelijk te maken. Ongewone activiteiten, ontdekking van een wilde natuur, proeven van lokale producten, etc. laat je van de gebaande paden leiden om onvergetelijke ervaringen met je dierbaren te beleven.

Bruikbaarheid


CGH maakt van uw vakantie een uniek moment waar u zich thuis zult voelen! Evolueer op ruime plaatsen, voel en geniet van de warme sfeer. Deel discussies en schrijf de goede adressen van onze managers op tijdens een uitwisseling rond de open haard.

Medeplichtigheid


Vreugden en gelach, ontdekking, emotie, genieten van een verblijf op een hoogte om uw medeplichtigheid met de mensen die u om geeft te versterken. Leef intens elk moment en keer terug naar de essentie.

Sensaties


Wilt u uw verblijf een nieuw ritme geven?
Liefhebbers van spanning of bedreven van rust en stilte, de berg biedt u zijn mooiste rijkdom om al uw wensen te bevredigen. Laat u in een spectaculaire omgeving, gekakeld door landschappen en weelderige gebieden, verleiden door gevarieerde activiteiten: Wandelen rond meren, paardrijden of fietsen in het bos, activiteit met sensaties of initiaties, ontspanning of vrije tijd om te delen met familie, en niet te vergeten uw Ô des Cimes Altitude Spa.

Emoties


Wandel over paden met wilde dieren, probeer ongebruikelijke activiteiten uit en deel gelach. Ervaar deze magische momenten met uw dierbaren in het hart van de ongerepte natuur, met uitzicht op prachtige uitzichten waar je je alleen zult voelen in de wereld.

Welzijn


Warme sfeer waar water, hout en steen vragen om een terugkeer naar de bronnen, onze hoogte spa's zijn een ware hymne aan sereniteit. Persoonlijke verzorging van het gezicht en het lichaam, met O des Cimes, zal ieder van jullie ervan overtuigd zijn dat het lichaam een kostbaar goed is om voor te zorgen.

Ontspanning


Onze aquatische ruimtes openen hun deuren voor jou, die van een wereld van ontspanning en welzijn waar droom en werkelijkheid samenkomen. Verwarmd overdekt zwembad, kinderbad, hot tubs, sauna's, hamams, een veelheid aan keuzes om van uw vakantie een bron van verwondering en zoetheid te maken.

Sereniteit


Geniet van momenten van ontspanning in harmonie met je lichaam en geest en herontdek de geneugten van een gelukkige vakantie in onze ontspanningsruimtes en spa's. De bedwelmende geuren en het delicate geluid van water nodigen u uit voor een reis, die van ontsnappen in het hart van de mooiste pieken.

Herinneringen


De aangename geuren van de berg, het comfort van een koel drankje na een lange dag wandelen, het plezier van duiken in het verwarmde zwembad en vervolgens gemasseerd... Dit zijn de ware herinneringen aan de zomervakantie.

Join us