Wij maken gebruik van cookies om het goed functioneren van onze site te garanderen. Als u doorgaat met het gebruiken van onze site, gaan wij er van uit dat u het plaatsen van cookies accepteert. meer informatie
nl

Nouvelles résidences

Nouvelles résidences

19-12-2020

Ontdek onze twee nieuwe woningen CGH Residences & Spas voor het winterseizoen 2020/2021: L'Alpaga in La Toussuire en Panorama Vars 2000 in Vars.
 
 
L'Alpaga in La Toussuire
 
Ontdek deze residentie op de hoogten van het dorp La Toussuire.Aan de voet van de pistes, deze residentie stijgt majestueus voor het sublieme panorama van de Aiguilles d'Arves.Het heeft warm ingerichte appartementen en gekleed hout, een verwarmd binnenzwembad met kinderbad, een sauna, een hamam, een cardio-trainingsruimte en een Spa Ô des Cimes.

ontdekken
 
 
Panorama Vars 2000 in Vars
 
Het Panorama Vars ligt in Vars, op 2000 meter boven de zeespiegel, in het skigebied van de Forêt Blanche. Het biedt u een magische setting voor uw skiverblijf. Aan de voet van de pistes kunt u in een comfortabel appartement, in een individueel chalet of in een chalet van twee appartementen verblijven.

ontdekken

Join us