nl
Conditions assouplies pour votre séjour d'été - CGH Résidences

Skigebied / Plaats

Fréjus
La Forêt Blanche
Vars
La Voie Lactée
Montgenèvre
L'Alpe d'Huez Grand Domaine
L'Alpe d'Huez
Le Domaine de Sainte-Foy
Sainte-Foy Tarentaise
Le Domaine des Aravis
Le Grand Bornand
Le Domaine des Houches
Les Houches
Le Grand Domaine
Valmorel
Le Grand Massif
Flaine
Les Carroz
Samoëns
Les 3 Vallées
Les Menuires
Les Portes du Soleil
Châtel
Les Sybelles
La Toussuire
L'Espace Diamant
Les Saisies
L'Espace San Bernardo
La Rosière
Paradiski
Bourg Saint Maurice
Champagny en Vanoise
La Plagne
Peisey-Vallandry
Tignes - Val d'Isère
Tignes
Val Cenis Vanoise
Val Cenis

Résidences

La Ferme du Val Claret
La Grange aux Fées
La Reine des Prés
La Villa Romana
L'Alpaga
Le Centaure
Le Chalet des Dolines
Le Chalet Les Marmottons
Le Coeur d'Or
Le Cristal de l'Alpe
Le Hameau de Pierre Blanche
Le Hameau du Beaufortain
Le Jhana
Le Kalinda
Le Lodge des Neiges
Le Lodge Hemera
Le Napoléon
Le Nevada
Le Ruitor
Le Télémark
Le Village de Lessy
Les Alpages de Champagny
Les Chalets d'Angèle
Les Chalets de Flambeau
Les Chalets de Jouvence
Les Chalets de Laÿssia
Les Chalets de Léana
Les Chalets du Soleil
Les Cimes Blanches
Les Clarines
Les Fermes de Sainte-Foy
Les Granges du Soleil
L'Orée des Cimes
L'Orée des Neiges
Panorama Vars 2000
White Pearl Lodge & Spa
Van
tot
Volwassenen
Kinderen

Flexibele voorwaarden voor uw zomerverblijf

Voor uw volgende zomervakantie zet CGH zich in voor flexibelere voorwaarden voor annulering of wijziging in het geval van overheidsbeslissingen met betrekking tot COVID-19.

U hoeft niet te wachten om uw volgende vakantie in de bergen te boeken.
Voor alle nieuwe boekingen die vóór 30 augustus 2021 zijn gemaakt, profiteert u tot 15 dagen voor het verblijf van flexibelere voorwaarden voor annulering of wijziging.
 
Meer flexibiliteit om uw reservering te annuleren of te wijzigen voor uw zomerverblijf*, tot 15 dagen voor aankomst op de berg voor alle reserveringen gemaakt voor 30 augustus 2021.
 
•Tot 15 dagen voor aanvang van het verblijf wordt slechts 30 € aan aanvraagkosten ingehouden (evenals het mogelijke bedrag van de verzekering die is afgesloten op het moment van de niet-terugvorderbare boeking).
•Als de annulering plaatsvindt tussen 14 en 8 dagen voor aankomst, zal 50% van het totale bedrag van het verblijf inclusief de bijkomende diensten in rekening worden gebracht.
•Als de annulering plaatsvindt tussen 7 dagen en de dag van aankomst, zal het totale bedrag van het verblijf inclusief de bijkomende diensten in rekening gebracht.
•In geval van niet-presentatie op de plaats van verblijf, zal het totale bedrag van het verblijf inclusief de bijkomende diensten in rekening worden gebracht.
 
In geval van annulering of wijziging moet de klant dit per e-mail meedelen aan contact@cgh-residences.com, de datum van ontvangst die de datum van wijziging of annulering bepaalt. Elke wijziging van de datum van verblijf zal worden beschouwd als een annulering en zal onderworpen zijn aan de hierboven genoemde annuleringskosten.ning the date of modification or cancellation. Any modification of stay dates will be considered as a cancellation, and will be subject to the cancellation fee mentioned above.
 
 
 
COVID-19 restitutie bij annulering **
 
CGH verbindt zich tot terugbetaling (exclusief aanvraagkosten) in geval van annulering als gevolg van overheidsbesluiten om COVID-19 aan te pakken, zoals: 
1. U woont in een gebied waar insluiting van kracht is en voorkomt dat u voor uw verblijf in de gereserveerde CGH residentie gaat.
2. Door de Franse autoriteiten worden beperkende reismaatregelen opgelegd met een verplichting van veertien voor reizigers uit het land van leven van de klant (om van toepassing te zijn moet quarantaine verplicht zijn – niet van toepassing in geval van vrijwillige quarantaine). De beperkingen moeten van kracht zijn op de datum van uw verblijf.
3. Verblijf gesloten tijdens de periode van uw boeking in verband met beslissingen van de overheid om COVID-19 te adresseren en als CGH niet in staat is om u op dezelfde datum naar een andere CGH faciliteit te verplaatsen***.
 
Annuleringsverzoek om een reden die verband houdt met beslissingen van de overheid om COVID-19 aan te pakken moet niet eerder dan 7 dagen voor de vertrekdatum worden gedaan.
 
Voor verzoeken tot wijziging van de reis in verband met beslissingen van de overheid om COVID-19 aan te pakken, zoals hierboven vermeld, is dit gratis. (als deze nieuwe boeking minder is dan uw oorspronkelijke verblijf, wordt het verschil terugbetaald – als deze nieuwe boeking groter is dan uw eerste verblijf, wordt het verschil gevraagd om uw nieuwe boeking te valideren en te bevestigen).
 
Multi-risk Pandemic - Epidemische annuleringsverzekering  

Naast de Multirisk annuleringsverzekering bent u in geval van een verzekering gedekt :
 • Annulering voor ziekte die is gemeld in de maand vóór vertrek in geval van pandemie of epidemie.
 • Annulering voor ziekte die is gemeld in de maand vóór vertrek in geval van pandemie of epidemie.
 • Annulering bij instapweigering na een temperatuurtest of een positief resultaat van een PCR- en/of antigene test bij aankomst op de luchthaven van vertrek.
 • Annulering in geval van afwezigheid van vaccinatie.

 • Zorg ervoor dat je het tegelijk met je boeking koopt.
   
   
  * Zomerverblijf : Verblijf vindt plaats tussen 1 juni en 30 september 2021
  ** Ondersteunende documentatie en bewijs zijn vereist aan CGH.
  *** Deze sluiting moet het gevolg zijn van de situatie waarin de toeristische activiteit van CGH wordt onderbroken of dat een effectieve en normale bezetting van de accommodatie en het verblijf na een administratieve en overheid beslissing niet mogelijk is.
   
   
   
   

  De CGH inschakeling

  Omdat de gezondheid van iedereen voor ons bijzonder belangrijk is, hebben we volgens de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten strengere maatregelen op het gebied van hygiëne en bescherming ingevoerd.
  Daarom verbindt CGH zich door middel van een charter :

  1.Volg de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten om onze benaderingen en procedures aan te passen om COVID-19 te bestrijden,
  2.Neem de gebaren in acht en doe ze door onze teams en stel ze persoonlijke beschermingsmiddelen ter beschikking,
  3.Het implementeren van borden en borden op preventieve maatregelen, barrièregebaren, respect voor sociale afstand in alle opvang en recreatieruimten,
  4.Zorg voor hydro-alcoholische gel op gemeenschappelijke plekken voor klanten en onze teams,
  5.De opvangcapaciteit aanpassen en een verkeers- en markeringsplan opstellen in de recepties van onze woningen, om sociale afstand te garanderen (bijv. grondmarkering, beschermende Plexiglas-installatie in de recepties, enz.),
  6.Verhoog de frequentie van het reinigen van gemeenschappelijke ruimten, receptie en recreatiegebieden, oppervlakken die vaak worden aangetast (zoals toegangsdeuren, liftknoppen, tellers, deurgrepen, enz.) met specifieke producten, aangepast om Covid-19 te bestrijden,
  7.Zorg voor hygiëne en onderhoud van het huishoudlinnen en de lakens voor appartementen, zoals aanbevolen door de gezondheidsautoriteiten,
  8.Ventileer en desinfecteer appartementen tussen verblijven,
  9.Pas de toegang tot opvang en recreatiegebieden aan, evenals de diensten die complementair zijn aan de aanbevelingen van de gezondheidsautoriteiten,
  10.Zorg voor en respecteer een risicomanagement protocol in geval van vermoeden van besmetting met COVID-19 het doel is u veilig te verwelkomen.

  Deze maatregelen kunnen dus worden voltooid met als doel de bescherming van de gezondheid en de veiligheid dagelijks te verbeteren.
   
   
   
   
  Join us