Wij maken gebruik van cookies om het goed functioneren van onze site te garanderen. Als u doorgaat met het gebruiken van onze site, gaan wij er van uit dat u het plaatsen van cookies accepteert. meer informatie
nl

Good deals

Uw skimateriaal inclusief bij uw appartement*

De huur van uw skimateriaal is gratis in een groot aantal résidences als u reserveert voor een appartement in januari of april*

* Te reserveren tegelijkertijd met uw appartement, tot 7 dagen voor uw aankomst

meer weten

7 dagen = 8 dagen

Voor het openen en sluiten van onze woningen, CGH Residences maakt u profiteren van grote deals.Blijf nog een of twee dagen in uw appartement voor de prijs van een 7-daagse huur.

Meer Weten

Profiteer van een korting van 5% tot 40%


Profiteer van onze overeenkomsten die we hebben afgesloten met onze partners en maak gebruik van de korting van 5% tot 40% voor de huur van uw skimateriaal afhankelijk van de verblijfsdatum*.


*Aanbieding onderworpen aan voorwaarden

CGH beloont uw loyaliteit

Elke keer dat u CGH Residences & Spas kiest voor uw reis in de Franse Alpen, verdient u punten om u te helpen genieten van speciale voordelen tijdens uw volgende vakantie.

Hoe verdien je punten?

Het is heel eenvoudig: voor elke euro die in CGH wordt uitgegeven, verdien je 1 punt. Wanneer u 1800 punten bereikt, ontvangt u automatisch een tegoedbon van 50 € per e-mail die u in de komende 12 maanden kunt uitgeven.

Join us