Nog steeds niet zeker?
CGH biedt een selectie van ruime appartementen, gezellig en volledig uitgerust.
Trakteer uzelf op een vakantie rijk aan emoties.
Wij maken gebruik van cookies om het goed functioneren van onze site te garanderen. Als u doorgaat met het gebruiken van onze site, gaan wij er van uit dat u het plaatsen van cookies accepteert. meer informatie
nl

Good deals

FIRST MINUTE AANBOD


Bij een boeking, vóór 31 oktober 2018, krijgt u 10% korting* op uw verblijf, van minimaal een week in onze CGH residences, voor het winterseizoen 2018/2019

* Voorwaarden zijn van toepassing

Meer Weten

Gratis skispullen voor uw kinderen in februari

Voor de week van 9 februari is de complete skimateriaal gratis voor al uw kinderen jonger dan 13 jaar (inclusief ski's, stokken en schoenen)

Uw kind moet op het moment van het verblijf 13 jaar of jonger zijn.

Uw skimateriaal inclusief bij uw appartement*

De huur van uw skimateriaal is gratis in een groot aantal résidences als u reserveert voor een appartement in januari of april*

* Te reserveren tegelijkertijd met uw appartement

meer weten

7 dagen = 8 dagen

Voor het openen en sluiten van onze woningen, CGH Residences maakt u profiteren van grote deals.Blijf nog een of twee dagen in uw appartement voor de prijs van een 7-daagse huur.

Meer Weten

CGH beloont uw loyaliteit

Elke keer dat u CGH Residences & Spas kiest voor uw reis in de Franse Alpen, verdient u punten om u te helpen genieten van speciale voordelen tijdens uw volgende vakantie.

Hoe verdien je punten?

Het is heel eenvoudig: voor elke euro die in CGH wordt uitgegeven, verdien je 1 punt. Wanneer u 1800 punten bereikt, ontvangt u automatisch een tegoedbon van 50 € per e-mail die u in de komende 12 maanden kunt uitgeven.

Profiteer van een korting van 5% tot 40%


Profiteer van onze overeenkomsten die we hebben afgesloten met onze partners en maak gebruik van de korting van 5% tot 40% voor de huur van uw skimateriaal afhankelijk van de verblijfsdatum*.


*Aanbieding onderworpen aan voorwaarden
Join us