Wij maken gebruik van cookies om het goed functioneren van onze site te garanderen. Als u doorgaat met het gebruiken van onze site, gaan wij er van uit dat u het plaatsen van cookies accepteert. meer informatie
nl
Guide Conciergerie pour votre séjour - CGH Résidences
  1. Home
  2. Praktische Info
  3. Conciërge service

Conciërge service

Bestel uw boodschappen

Voor een vakantie zonder zorgen, stellen wij een bestelservice voor uw boodschappen beschikbaar in al onze résidences.

Bestel voor uw vertrek en uw boodschappen worden op de dag van aankomst rechtstreeks in uw appartement afgeleverd


BESTELLEN

Kinderwagen en draagzak huren

Familib.com is de 1e website voor het huren van kindermateriaal in Frankrijk.

Handig : als u uw kinderwagen of draagzak voor uw kinderen ter plaatse huurt, hoeft u deze niet mee te nemen in de auto, in de trein of in het vliegtuig. Hiermee het einde van de overvolle auto!

Economisch : de aanschaf van een kinderwagen of een draagzak zijn vaak erg kostbaar, vooral als ze maar tijdelijk worden gebruikt. Huren is veel goedkoper!

  • Ik kiesmijn product, dat ik wil huren op familib.com
  • Ik bestel en kies het dichts bijzijnde afleverpunt van mijn bestemming
  • Ik haal het op wanneer ik wil

Selectie van wijn en champagne

Bij elke receptie is het nu mogelijk om een selectie van wijn en champagne te kopen. Voor bij het eten of voor een gezellig moment samen met de familie of vrienden, kom en raadpleeg de kaart met onze prijzen bij de receptie.

Te veel alcohol is slecht voor de gezondheid. Met mate te gebruiken

Op maat

Als u tijdens uw verblijf een verjaardag of een andere belangrijke gebeurtenis wilt vieren?
Onze medewerkers, die hun streek en het netwerk van bekwaamde partners goed kennen, zullen u helpen om al uw wensen te verwerkelijken. Dus aarzel niet en vraag informatie bij de receptie van uw résidence.

Ontbijt...

Een opwindende wake-up-oproep of een aangename ochtend om te genieten van een goede geur van gebak en vers brood ... Vergeet niet om de avond tevoren bij de receptie te reserveren voor een bezorging 's ochtends.Savoyard mand

Wilt u plezier hebben of gewoon genieten wanneer u bij ons aankomt? Boek de Privilege Savoyard welkom (49 €) en geniet van een prachtige gegarneerde mand.
Vind in uw appartement specialiteiten uit de Savoie en lokale producten (terrine, kaas, jam ...) voor een gastronomisch verblijf!
 
Join us