Wij maken gebruik van cookies om het goed functioneren van onze site te garanderen. Als u doorgaat met het gebruiken van onze site, gaan wij er van uit dat u het plaatsen van cookies accepteert. meer informatie
nl
 1. Home
 2. Praktische Info
 3. Skiën

Skiën

Lessen ESF

Om tijd en moeite te besparen, reserveer uw skilessen van tevoren.

Als u uw skilessen van de ESF van tevoren reserveert op internet via de résidences CGH dan heeft u de volgende voordelen:

 • Een gegarandeerde inschrijving voor u de lessen en datum van uw keuze
 • U kiest uw favoriete sport (ski, snowboard…)
 • Een spreekuur in de résidence CGH voor meer informatie over het weekprogramma (tijd, startplaats en om u te verzekeren dat u bij het goede niveau bent ingedeeld)
 • De overhandiging van uw planning bij aankomst in uw résidence

MEER WETEN

Skihuur

Reserveer uw skimateriaal gelijkertijd met uw accommodatie tot 7 dagen voor uw aankomst. Uw skimateriaal kunt u eenvoudig ophalen in de winkel van onze partner in de buurt van uw résidence. U profiteert tevens van een korting op de huur van uw skimateriaal.

Om hier van gebruik te maken:

 • Neem contact op met onze reserveringsafdeling op +33 (0)4 50 33 10 96, ·onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitkiezen van uw materiaal en u de prijzen geven.
  OF 
 • Tijdens de boeking van uw verblijf online op onze website of via uw account om de skihuur toe te voegen
*Alleen geldig voor het materiaal dat minstens één week voor uw verblijf is gereserveerd via ons. Kortingen op de prijs staan vermeld in de winkel.
MEER WETEN

Reserveer uw skipassen

Op het moment van uw boeking, reserveer meteen uw skipassen!

CGH zorgt voor alles.

Direct op onze website en tijdens de boeking van uw accommodatie, kunt u de skipassen voor de hele familie reserveren. Kind, volwassene of senior, met ons nieuwe systeem is het mogelijk om de skipassen voor elk persoon van uw familie of van uw vrienden individueel te beheren. Op deze manier neemt u alleen wat u nodig heeft voor uw vakantie en komt u sereen aan op uw verblijf. En geen oneindig lange rijen bij de kassa om uw skipassen op te halen!

Voor het reserveren van uw skipassen dient u minstens 7 dagen voor aankomst contact met ons op te nemen.

DE TARIEVEN BEKIJKEN Reserveer uw skipassen online

Nos conseils Ski


La location de ski ? Une réponse optimale aux attentes des clients ! CGH a sélectionnés des partenaires proposant un très large choix de skis et snowboards, offrant à nos hôtes une offre très complète qui les fait accéder à des équipements à la pointe, adaptés à tous les niveaux et tous les types de pratiques. Louer son matériel avec CGH, c’est l’opportunité de tester en permanence différents types de glisse, mais avant tout l’assurance d’avoir le modèle qui procurera le plus grand plaisir et les meilleures sensations sur les pistes.

en savoir +
Join us