nl
Guide - Ski : pour votre séjour à la montagne - CGH Résidences
 1. Home
 2. Praktische Info
 3. Skiën

Skiën

Lessen ESF

Om tijd en moeite te besparen, reserveer uw skilessen van tevoren.

Als u uw skilessen van de ESF van tevoren reserveert op internet via de résidences CGH dan heeft u de volgende voordelen:

 • Een gegarandeerde inschrijving voor u de lessen en datum van uw keuze
 • U kiest uw favoriete sport (ski, snowboard…)
 • Een spreekuur in de résidence CGH voor meer informatie over het weekprogramma (tijd, startplaats en om u te verzekeren dat u bij het goede niveau bent ingedeeld)
 • De overhandiging van uw planning bij aankomst in uw résidence

MEER WETEN

Skihuur

Reserveer uw skimateriaal gelijkertijd met uw accommodatie tot 7 dagen voor uw aankomst. Uw skimateriaal kunt u eenvoudig ophalen in de winkel van onze partner in de buurt van uw résidence. U profiteert tevens van een korting op de huur van uw skimateriaal.

Om hier van gebruik te maken:

 • Neem contact op met onze reserveringsafdeling op +33 (0)4 50 33 10 96, ·onze medewerkers kunnen u helpen bij het uitkiezen van uw materiaal en u de prijzen geven.
  OF 
 • Tijdens de boeking van uw verblijf online op onze website of via uw account om de skihuur toe te voegen
*Alleen geldig voor het materiaal dat minstens één week voor uw verblijf is gereserveerd via ons. Kortingen op de prijs staan vermeld in de winkel.
MEER WETEN

Reserveer uw skipassen

Op het moment van uw boeking, reserveer meteen uw skipassen!

CGH zorgt voor alles.

Direct op onze website en tijdens de boeking van uw accommodatie, kunt u de skipassen voor de hele familie reserveren. Kind, volwassene of senior, met ons nieuwe systeem is het mogelijk om de skipassen voor elk persoon van uw familie of van uw vrienden individueel te beheren. Op deze manier neemt u alleen wat u nodig heeft voor uw vakantie en komt u sereen aan op uw verblijf. En geen oneindig lange rijen bij de kassa om uw skipassen op te halen!

Voor het reserveren van uw skipassen dient u minstens 7 dagen voor aankomst contact met ons op te nemen.

DE TARIEVEN BEKIJKEN Reserveer uw skipassen online

Onze skitips


Skimateriaal huren? Een grote uitdaging om het beste uit wintersport te halen! CGH heeft voor u partners geselecteerd die een breed scala aan ski's en snowboards aanbieden: kwaliteitsmateriaal dat geschikt is voor alle niveaus en alle soorten trainingen. Het huren van apparatuur met CGH betekent dat u constant verschillende soorten glijden kunt testen, en vooral de zekerheid dat u het model krijgt dat u het grootste plezier en de beste sensaties op de hellingen geeft!

Meer Weten
Join us