nl
Envie d'activités et d'adrénaline pendant votre séjour - CGH Résidences

Skigebied / Plaats

Fréjus
La Forêt Blanche
Vars
La Voie Lactée
Montgenèvre
L'Alpe d'Huez Grand Domaine
L'Alpe d'Huez
Le Domaine de Sainte-Foy
Sainte-Foy Tarentaise
Le Domaine des Aravis
Le Grand Bornand
Le Domaine des Houches
Les Houches
Le Grand Domaine
Valmorel
Le Grand Massif
Flaine
Les Carroz
Samoëns
Les 3 Vallées
Les Menuires
Les Portes du Soleil
Châtel
Les Sybelles
La Toussuire
L'Espace Diamant
Les Saisies
L'Espace San Bernardo
La Rosière
Paradiski
Bourg Saint Maurice
Champagny en Vanoise
La Plagne
Peisey-Vallandry
Tignes - Val d'Isère
Tignes
Val Cenis Vanoise
Val Cenis

Résidences

La Ferme du Val Claret
La Grange aux Fées
La Reine des Prés
La Villa Romana
L'Alpaga
Le Centaure
Le Chalet des Dolines
Le Chalet Les Marmottons
Le Coeur d'Or
Le Cristal de l'Alpe
Le Hameau de Pierre Blanche
Le Hameau du Beaufortain
Le Jhana
Le Kalinda
Le Lodge des Neiges
Le Lodge Hemera
Le Napoléon
Le Nevada
Le Ruitor
Le Télémark
Le Village de Lessy
Les Alpages de Champagny
Les Chalets d'Angèle
Les Chalets de Flambeau
Les Chalets de Jouvence
Les Chalets de Laÿssia
Les Chalets de Léana
Les Chalets du Soleil
Les Cimes Blanches
Les Clarines
Les Fermes de Sainte-Foy
Les Granges du Soleil
L'Orée des Cimes
L'Orée des Neiges
Panorama Vars 2000
White Pearl Lodge & Spa
Van
tot
Volwassenen
Kinderen

Ik wil activiteitenDe bergen in de zomer zijn een fantastisch speelterrein voor ieder die een actieve vakantie zoekt. Of u nu een bijzondere activiteit wenst met veel sensatie of iets klassiekers, de oorden bieden u een uitgebreide keuze en bij sommige zijn kaarten voor meerdere activiteiten te verkrijgen.
Lets aparts in het hart van de bergen

Skiën in de zomer? Dat is bijvoorbeeld mogelijk in Sainte-Foy-Tarentaise waar u de piste kunt afdalen op gras! Pas wel op om niet te vallen…

Ook nog steeds origineel, de Toboggan hot-jumping die u de mogelijkheid geeft om allemaal acrobatische figuren te realiseren voordat u met een sprong in het meer van Tignes beland. Hiervoor moet u wel op de buik of op de rug de glijbaan af.
Volop sensatie

Wilt u van uw vakantie in de bergen profiteren om sensationele momenten te beleven. Dan hebt u keuze genoeg. Hieronder 3 activiteiten die u zullen doen griezelen.

- Fantasticable. De tokkelbaan van de XL versie in Châtel, profiteer van de meer dan 1 km lange vlucht op 140 m hoogte boven de vallei. Het tweede parcours is nog indrukwekkender, dan zal u zich op meer dan 240 m hoogte bevinden.
- Via Ferrata. Deze sport, tussen bergbeklimmen en berg wandelen in, zal u brengen op de flank van de rotswand dankzij ladders, kabels en leuningen…
- Rafting. -Ga mee in een opblaasbare kano en daal de rivier af. U zult met de stroom en de natuurlijke obstakels moeten spelen om aan het eind van de tocht op het water te komen.
De tijd nemen

In de bergen kan je tevens vele activiteiten beoefenen waarbij je tegelijkertijd kan genieten van het mooie weer en de omgeving. Bergtochten maken is natuurlijk de activiteit die het meest wordt gedaan in de Alpen. Hiervoor zijn honderden kilometers met wandelpaden beschikbaar, in welke résidence van CGH u ook zit tijdens uw vakantie. Regionale en nationale parken maken het u mogelijk om zo goed mogelijk van de ongerepte natuur te genieten. U hebt misschien de kans om unieke fauna en prachtige landschappen te observeren.

Dankzij de grote aantal weggetjes en uitgezette routes kan u de bergen op de fiets verkennen. Op de paden zal de mountainbike het meest geschikt zijn terwijl de fiets ideaal is op de wegen in de vallei of op de bergpassen.

Het bij elkaar brengen van de sport en de natuur is het objectief van het golven. U kunt het uitproberen op één van de mooiste golfbanen in de Alpen op slechts enkele meters van de résidences. Dat is de gelegenheid om deze sport te beoefenen in een grandioze omgeving.
De multi-recreatieve kaart

De bestemmingen zoals Tignes, Flaine en Les Menuires bieden u tijdens uw vakantie in de bergen een kaart voor meerdere activiteiten die toegang geeft tot een groot aantal activiteiten. Ideaal voor families, u kunt zo gedurende uw vakantie van een heleboel verschillende activiteiten profiteren.

Op het programma staat bijvoorbeeld: boogschieten, zomersleeën, paragliding, paardrijden, tennis, boomklimparcours,klimmen…

Onze voorstellen voor een verblijf met vele activiteiten

Join us