Voor een betere ervaring op de site,
zet je telefoon in de portretmodus.
Bedankt en geniet van je bezoek!
Bel ons op +33 4 50 33 10 96
nl
fr en nl
Zoek uw verblijf
Alpe d'Huez
Bourg Saint Maurice
Chamonix-Mont-Blanc
Champagny en Vanoise
Châtel
Flaine
La Plagne
La Rosière
La Toussuire
Le Corbier
Le Grand Bornand
Les Carroz
Les Contamines Montjoie
Les Deux Alpes
Les Gets
Les Houches
Les Menuires
Les Saisies
Manigod
Megève
Montgenèvre
Notre Dame de Bellecombe
Oz - Vaujany
Peisey-Vallandry
Praz-sur-Arly
Sainte Foy Tarentaise
Saint-Gervais les Bains
Samoëns
Tignes
Val Cenis
Valmorel
Vars
reizigers
Volwassenen
Kinderen - 13 jaar
Bevestigen

Onze waarden

Echtheid



In het hart van de mooiste gebieden van de Franse Alpen delen wij al 16 jaar met u de geheimen van de berg en haar schoonheid.Uw verblijf in onze residenties biedt u een vakantie-ervaring, uit het gewone, waar harmonie, traditie en moderniteit de overhand hebben.

Comfort


Het mengsel tussen steen en hout zorgt voor een warme en unieke sfeer.Onze appartementen zijn ruim, royaal uitgerust en goed ingericht met meubilair van hoge kwaliteit.Comfort en welzijn staan voor u klaar voor een uitzonderlijk verblijf..

Prestige


Een veelheid aan bestemmingen, hoogwaardige diensten en diensten, een attent en attent team… De eis is de kern van onze toewijding om u het beste van onze prestigieuze woningen te bieden.

gastvrijheid


Gepassioneerd over hun banen en bergdeskundigen, onze teams heten u hartelijk welkom bij uw aankomst en zorgen ervoor dat u zich het welzijn «thuis».Innovatieve en gepersonaliseerde diensten, attente teams en luxe faciliteiten zullen uw verblijf een moment uit de tijd, een echte ontsnapping uit het dagelijks leven.

valeurs - générosité

Vrijgevigheid


Zowel nobel als eenvoudig, intrigerend en rustgevend, is het berguniversum royaal.Het nodigt ons uit om krachtige waarden te heroveren, opnieuw contact te maken met de essentie en vergeten sensaties te herontdekken.Het is deze zelfde adem die de residenties CGH animeert die u door hun enkelvoud karakter en hun gehechtheid zullen verleiden om u de kwaliteitsdiensten aan te bieden.

Welwillendheid


Omdat uw vakantie uniek is, willen we ze vergroten.Onze teams en hun partnernetwerken zullen u begeleiden bij het realiseren en vervullen van al uw wensen.Onze conciërgedienst biedt ook à la carte diensten (bakker, cateraar en thuiswinkels, etc.) zodat u alleen maar kunt denken aan het plezier van een vakantie.

Meer Weten

Vertrek met een gerust hart
Omdat ieders gezondheid bijzonder belangrijk voor ons is

Flexibiliteit om te
annuleren of te veranderen.
Uw verblijf Flexibiliteit voor
Verzekering
gekoppelde annulering
naar Covid 19

Doe met ons mee
op sociale netwerken

Vind ons op Facebook, Twitter, Youtube, Pinterest en Instagram. Aarzel niet om onze publicaties te delen en er commentaar op te geven!