Nog steeds niet zeker?
CGH biedt een selectie van ruime appartementen, gezellig en volledig uitgerust.
Trakteer uzelf op een vakantie rijk aan emoties.
Wij maken gebruik van cookies om het goed functioneren van onze site te garanderen. Als u doorgaat met het gebruiken van onze site, gaan wij er van uit dat u het plaatsen van cookies accepteert. meer informatie
nl

Reserveer uw skimateriaal

Reserveer uw skimateriaal

CGH maakt het u gemakkelijk: huur het skimateriaal voor u en de rest van de familie online tegelijkertijd met uw accommodatie tot 7 dagen voor uw aankomst.


Uw skimateriaal hoeft u alleen maar op te halen in de winkel van onze partner in de buurt van uw résidence.HOE KUNT U RESERVEREN?


ONLINE : Op het moment dat u uw appartement boekt, heeft u de mogelijkheid om voor iedere deelnemer een skimateriaal pakket te kiezen.
Als u al online of telefonisch een reservering heeft gemaakt, ga dan naar uw reservering in uw account, en naar “Een nieuwe service toevoegen”.


TELEFONISCH : Onze medewerkers zijn beschikbaar op +33 (0)4 50 33 10 96 om u te helpen met uw reservering

Exclusieve CGH aanbiedingenUw skimateriaal inclusief bij uw appartement

De huur van uw skimateriaal is gratis in een groot aantal résidences als u reserveert voor een appartement in januari of april*.*Te reserveren tegelijkertijd met uw appartement


Profiteer van een korting van 20% tot 40%Profiteer van onze overeenkomsten die we hebben afgesloten met onze partners en maak gebruik van de korting van 20% tot 40% voor de huur van uw skimateriaal afhankelijk van de verblijfsdatum*.


*Aanbieding onderworpen aan voorwaarden
Join us