nl
Vos envies pour votre séjour au ski - CGH Résidences
  1. Home
  2. Onze Favorieten
  3. Uw wensen

Uw wensen

Zin om het dagelijkse leven te ontvluchten

De zuivere berglucht, het besneeuwde landschap, houten chalet met leisteen, de ongerepte natuur ... allemaal onscheidbare onderdelen van de bergen en die het u toe zullen laten, de tijd van uw vakantie, om te ontsnappen uit het dagelijkse leven.


meer weten

Grote skigebieden

Voor u, is een dagje skiën, het ontdekken van een groot skigebied, u gaat van een zeer hoge berg naar de intieme sfeer van een bos of u ervaart de sfeer van een traditioneel dorp, deze diversiteit wacht u op in de grote skigebieden van de Franse Alpen.
De bestemmingen met grote aangesloten gebieden bieden aanzienlijke veel pistes, meerdere skiactiviteiten en entertainment voor alle leeftijden.

meer weten

Sensatie

Op zoek naar puur skiën, grote open ruimten en de vrijheid tijdens uw vakantie, dan zal freeride perfect voldoen aan de sensaties die u zoekt. In de natuur, weg van de drukte, volg de vertrouwelijke routes vanaf de skilift, op zoek naar verse sneeuw en weinig sporen, dat zijn de doelstellingen van een sensationele freeride dag...


Meer Weten

Voor onvergetelijke momenten met de familie

Sneeuw heeft een magische kracht op elke leeftijd. Alles wordt er aan gedaan dat zowel de ouders als de kinderen genieten van hun verblijf. Met de sneeuwtuin, de rolband, de treklift wordt het leren skiën zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor de kleintjes. Hun glimlach, hun enthousiasme weerspiegeld het pure plezier dat ze hebben...

Meer weten

Zoekt u een levendige bestemming

Bent u van plan om een maximum aan activiteiten te doen, deel te nemen aan evenementen die door het oord worden georganiseerd en elke nacht stappen. Of u nu van plan bent om uw vakantie door te brengen met vrienden of familie, de dorpen hebben alles voor u gepland.

meer weten

Wintersport met Pasen

De lente komt er aan maar het skiseizoen is nog niet afgelopen. In tegendeel de maanden maart en april zijn uitstekende tijden om naar de bergen te komen.

meer weten
Join us