nl
Envie de randonner dans un cadre somptueux - CGH Résidences

Skigebied / Plaats

Fréjus
La Forêt Blanche
Vars
La Voie Lactée
Montgenèvre
L'Alpe d'Huez Grand Domaine
L'Alpe d'Huez
Le Domaine de Sainte-Foy
Sainte-Foy Tarentaise
Le Domaine des Aravis
Le Grand Bornand
Le Domaine des Houches
Les Houches
Le Grand Domaine
Valmorel
Le Grand Massif
Flaine
Les Carroz
Samoëns
Les 3 Vallées
Les Menuires
Les Portes du Soleil
Châtel
Les Sybelles
La Toussuire
L'Espace Diamant
Les Saisies
L'Espace San Bernardo
La Rosière
Paradiski
Bourg Saint Maurice
Champagny en Vanoise
La Plagne
Peisey-Vallandry
Tignes - Val d'Isère
Tignes
Val Cenis Vanoise
Val Cenis

Résidences

La Ferme du Val Claret
La Grange aux Fées
La Reine des Prés
La Villa Romana
L'Alpaga
Le Centaure
Le Chalet des Dolines
Le Chalet Les Marmottons
Le Coeur d'Or
Le Cristal de l'Alpe
Le Hameau de Pierre Blanche
Le Hameau du Beaufortain
Le Jhana
Le Kalinda
Le Lodge des Neiges
Le Lodge Hemera
Le Napoléon
Le Nevada
Le Ruitor
Le Télémark
Le Village de Lessy
Les Alpages de Champagny
Les Chalets d'Angèle
Les Chalets de Flambeau
Les Chalets de Jouvence
Les Chalets de Laÿssia
Les Chalets de Léana
Les Chalets du Soleil
Les Cimes Blanches
Les Clarines
Les Fermes de Sainte-Foy
Les Granges du Soleil
L'Orée des Cimes
L'Orée des Neiges
Panorama Vars 2000
White Pearl Lodge & Spa
Van
tot
Volwassenen
Kinderen

Wandelen in de bergen

Wandelen met de familie

Het wandelen in de bergen, een onvermijdelijke activiteit van uw vakantie, maakt het voor de hele familie mogelijk om er op uit te trekken en nieuwe berglandschappen te ontdekken. De startpunten van de bergwandelingen zijn heel gemakkelijk te bereiken, waar u ook bent in de Alpen, en vanuit alle résidences van CGH.

U zult zo eenvoudig parcours vinden voor enkele minuten of voor meerdere uren die u samen met uw kinderen tot de top van de mooiste massieven zullen brengen. Of u nu op zoek bent naar de hoogste top, de mooiste meren of gewoon een adembenemend uitzicht, de honderden bergpaden die de Alpen doorkruisen zullen u zeker een heerlijke vakantie bezorgen met uw familie.
Een beschermde omgeving

De bergen bieden u een ideale omgeving middenin de natuur en ver weg van de stadsvervuiling. Tijdens uw bergwandelingen kunt u een unieke fauna en flora tegenkomen, die in hun natuurlijke en beschermde omgeving het beste tot hun recht komen. Het is dan ook goed mogelijk dat u tijdens uw wandeling onverwachts gemzen, steenbokken of marmotten tegenkomt, evenals allerlei planten en insecten.

De Alpen bezitten vele regionale en nationale parken. Eén van de bekendste is het park nationaal van La Vanoise. Dit schitterende park in het hart van de Savoie, gecreëerd in 1963, met een oppervlakte van 530 km2 met beschermde bergen biedt een ideale omgeving voor bergtochten. Bij meerdere dorpen met résidences van CGH heeft u gemakkelijke toegang tot het park zoals in Champagny en Vanoise, Peisey-Vallandry en Val Cenis.
Sportieve bergtochten

Voor de sport liefhebbers zijn er ook vele mogelijkheden. Naast de bergtochten van meerdere dagen met overnachting in een berghut vindt u routes die u in enkele uren lopen bij de top van de berg brengen. Een inspanning die zal worden beloond door een schitterend uitzicht.

Een andere sporttak, tussen hardlopen en wandelen, is de trail waarbij men zich kan meten aan de natuur door strijd met het hoogteverschil aan te gaan. In de zomer worden er wedstrijden georganiseerd zoals de ultra trail du Mont-Blanc met 171 km en 10 300 m positief hoogteverschil die zal plaats vinden van 28 augustus t/m 3 september 2017
Alpinisme

Droomt u er van om de hoogste top te bereiken, om een unieke ervaring te beleven en om de ontzaglijkheid van de natuur te voelen? Kies dan voor het alpinisme! Welke bergtop u ook beklimt, de Mont-Blanc of een minder bekende bergtop, een alpinisme tocht is altijd een uniek moment dat je nooit meer zal vergeten. Uitgerust met uw klimijzers en uw houweel zal uw gids u meenemen op paden van deze reuzen. U zult over gletsjers en bergkammen lopen, bevroren watervallen beklimmen… zoveel uitdagingen die van deze sport een aparte tak maken en zeer populair is geworden in het zomerseizoen.

Onze résidence Le Hameau de Pierre Blanche, op enkele kilometers van Chamonix is een perfect uitgangspunt om het alpinisme te beoefenen in het massief van de Mont-Blanc.
Onze voorstellen van de ideale woningen te wandelen

Join us