Wij maken gebruik van cookies om het goed functioneren van onze site te garanderen. Als u doorgaat met het gebruiken van onze site, gaan wij er van uit dat u het plaatsen van cookies accepteert. meer informatie
nl
Guide - Spa pour votre séjour - CGH Résidences
  1. Home
  2. Praktische Info
  3. Spa

Wellnesscentrum Ô des Cimes

Onze behandelingen

Onze spas, gewijd aan de sereniteit, zijn gewoonweg magisch: de sfeer en de kleuren. Elk moment van de dag kunt u hier terecht om lekker te relaxten.

Voor een uniek moment, laat u leiden door een paar ervaren handen, die van onze spa medewerkers, die u graag helpen bij uw keuze, zodat uw vakantie een onvergetelijke herinnering blijft. Een groot aantal behandelingen voor volwassenen, scrub & peeling , pakkingen, en massages, ontspannend of stevig...ontdek het zelf.

MEER WETEN

Cadeaubonnen
Kies uwellness package zodra u hebt gereserveerd

CGH biedt u de mogelijkheid om een wellness package voor onze Spas d'Altitude Ô Des Cimes uit te kiezen zodra u uw appartement heeft geboekt. U kunt op deze manier profiteren van aanbiedingen die alleen voor onze gasten beschikbaar zijn.

MEER WETEN

Behandelingen voor kinderen en volwassenen
Ontdek onze behandelingen voor de kinderen en tieners

Natuurlijke producten die zijn aangepast aan de huid van de jongste, (van 6 tot 12 jaar), om ze te laten kennis maken met de gezicht- en lichaamsverzorgingen onder de beste condities maar vooral ook met een groot respect, die van het label BIO ECOCERT.

MEER WETEN
Join us