Voor een betere ervaring op de site,
zet je telefoon in de portretmodus.
Bedankt en geniet van je bezoek!
FR +33 4 50 33 10 96
nl
fr en nl
Alpe d'Huez
Bourg-Saint-Maurice
Champagny en Vanoise
Châtel
Flaine
La Plagne
La Rosière
La Toussuire
Le Grand Bornand
Les Carroz
Les Houches
Les Menuires
Les Saisies
Montgenèvre
Peisey-Vallandry
Sainte Foy Tarentaise
Samoëns
Tignes
Val Cenis
Valmorel
reizigers
Volwassenen
Kinderen - 13 jaar
Bevestigen
Envie de nature - CGH Résidences
Zoek uw verblijf
Alpe d'Huez
Bourg-Saint-Maurice
Champagny en Vanoise
Châtel
Flaine
La Plagne
La Rosière
La Toussuire
Le Grand Bornand
Les Carroz
Les Houches
Les Menuires
Les Saisies
Montgenèvre
Peisey-Vallandry
Sainte Foy Tarentaise
Samoëns
Tignes
Val Cenis
Valmorel
reizigers
Volwassenen
Kinderen - 13 jaar
Bevestigen
  1. Home
  2. Inspiraties
  3. Waar moet je heen?
  4. Op zoek naar de natuur

Zin in… de NatuurZin in ontspanning en om er op uit te trekken? Kom nieuwe energie opdoen in het hart van de Alpen en ontdek ongerepte gebieden tussen meren en bergen waar de natuur wild en verbazingwekkend is. Deze bevoorrechte omgeving zal u weer levenskracht geven en u laten richten op het essentiële.
Envie de nature - CGH Résidences
De bergen en de meren

De Alpen bieden u een opmerkelijke omgeving waar de natuur koning is. Met de bergtoppen van meer dan 4000 meter hoogte, diepe valleien, rivieren en meren met puur water, zal u zich tijdens uw vakantie in een prachtige omgeving bevinden.

De bergen zijn er niet alleen om bewonderd te worden, ze zijn ook een belevenis. Elke dag van uw vakantie kunt u er op uit trekken om nieuwe landschappen te ontdekken en om bergtoppen, bergpassen en meren van de vele massieven van de Alpen te bezoeken. Dit is de beste manier om van deze ongerepte natuur te genieten.

Neem tijdens deze momenten de tijd om de bergen om u heen te observeren, u ziet misschien een kudde met steenbokken of u zult misschien verrast worden door een waterval die van de gletsjer afkomt. Neem ook de tijd om te rusten aan de rand van één van de vele bergmeren die de Alpen rijk is. Uw kinderen zullen het heerlijk vinden om pootje te baden en vissen op te speuren in dit heldere water.
Envie de nature - CGH Résidences
Een kwetsbare en beschermde natuur

Deze buitengewoon mooie natuur is tevens kwetsbaar en een groot aantal parken en reservaten zijn opgezet om de natuur te beschermen omdat een groot deel van de fauna en de flora, die u kunt observeren tijdens uw vakantie, inheems is in de Alpen en in de bergomgeving.

De vele bossen waar u doorheen kunt wandelen of fietsen zijn eveneens beschermd. U zult zo gemakkelijk de veranderingen van de vegetatie opmerken afhankelijk van de hoogte en met name de rol die de alpenweide speelt als het bos langzaam verdwijnt. Deze uitgestrekte grasvlakte in het hooggebergte wordt in de zomer gebruikt als weiland voor de beesten. Zij profiteren zo van gras van uitstekende kwaliteit die het mogelijk maken om de beste kazen te produceren. De alpenweiden zijn door de mensen gecreëerd maar veroorloofd de organisatie van heel een ecosysteem in de bergen.

Als u hoger gaat dan de alpenweiden komt u soms bij prachtige gletsjers terecht. Ondanks hun teruggang van de laatste jaren is het mogelijk om bij deze enorme ijsmassa’s te komen, lopend zoals in het massief van de Vanoise of eenvoudig, zoals in Chamonix, waar een trein u bij la Mer de Glace brengt of in Les Houches dankzij de tramway van de Mont-Blanc die u mee neemt tot de berghut le Nid d’Aigle.
Envie de nature - CGH Résidences
Een onvergetelijke vakantie

Als u op zoek bent naar een rustige vakantie in een idyllische omgeving dan zijn de bergen perfect voor uw zomervakantie.

U zult vertrekken met fijne herinneringen en heel uw familie zal met veel plezier terug denken aan deze heerlijke vakantie in deze schitterende omgeving.

De rust van de bergen en de vriendelijke atmosfeer van de dorpen gedurende de zomer zullen u het dagelijkse drukke leven doen vergeten en u weer nieuwe energie geven.

Onze selectie van woningen in het hart van de natuur

Vertrek in alle rust

Flexibiliteit voor
annuleren of wijzigen
uw verblijf
Verzekering
Verschillende pakketten
om aan uw behoeften te voldoen

Doe met ons mee
op sociale netwerken

Volg ons op Facebook, Linkedin en Instagram. Aarzel niet om onze publicaties te delen en er commentaar op te geven!