nl
Envie de nature - CGH Résidences

Skigebied / Plaats

Fréjus
La Forêt Blanche
Vars
La Voie Lactée
Montgenèvre
L'Alpe d'Huez Grand Domaine
L'Alpe d'Huez
Le Domaine de Sainte-Foy
Sainte-Foy Tarentaise
Le Domaine des Aravis
Le Grand Bornand
Le Domaine des Houches
Les Houches
Le Grand Domaine
Valmorel
Le Grand Massif
Flaine
Les Carroz
Samoëns
Les 3 Vallées
Les Menuires
Les Portes du Soleil
Châtel
Les Sybelles
La Toussuire
L'Espace Diamant
Les Saisies
L'Espace San Bernardo
La Rosière
Paradiski
Bourg Saint Maurice
Champagny en Vanoise
La Plagne
Peisey-Vallandry
Tignes - Val d'Isère
Tignes
Val Cenis Vanoise
Val Cenis

Résidences

La Ferme du Val Claret
La Grange aux Fées
La Reine des Prés
La Villa Romana
L'Alpaga
Le Centaure
Le Chalet des Dolines
Le Chalet Les Marmottons
Le Coeur d'Or
Le Cristal de l'Alpe
Le Hameau de Pierre Blanche
Le Hameau du Beaufortain
Le Jhana
Le Kalinda
Le Lodge des Neiges
Le Lodge Hemera
Le Napoléon
Le Nevada
Le Ruitor
Le Télémark
Le Village de Lessy
Les Alpages de Champagny
Les Chalets d'Angèle
Les Chalets de Flambeau
Les Chalets de Jouvence
Les Chalets de Laÿssia
Les Chalets de Léana
Les Chalets du Soleil
Les Cimes Blanches
Les Clarines
Les Fermes de Sainte-Foy
Les Granges du Soleil
L'Orée des Cimes
L'Orée des Neiges
Panorama Vars 2000
White Pearl Lodge & Spa
Van
tot
Volwassenen
Kinderen

Zin in… de NatuurZin in ontspanning en om er op uit te trekken? Kom nieuwe energie opdoen in het hart van de Alpen en ontdek ongerepte gebieden tussen meren en bergen waar de natuur wild en verbazingwekkend is. Deze bevoorrechte omgeving zal u weer levenskracht geven en u laten richten op het essentiële.
De bergen en de meren

De Alpen bieden u een opmerkelijke omgeving waar de natuur koning is. Met de bergtoppen van meer dan 4000 meter hoogte, diepe valleien, rivieren en meren met puur water, zal u zich tijdens uw vakantie in een prachtige omgeving bevinden.

De bergen zijn er niet alleen om bewonderd te worden, ze zijn ook een belevenis. Elke dag van uw vakantie kunt u er op uit trekken om nieuwe landschappen te ontdekken en om bergtoppen, bergpassen en meren van de vele massieven van de Alpen te bezoeken. Dit is de beste manier om van deze ongerepte natuur te genieten.

Neem tijdens deze momenten de tijd om de bergen om u heen te observeren, u ziet misschien een kudde met steenbokken of u zult misschien verrast worden door een waterval die van de gletsjer afkomt. Neem ook de tijd om te rusten aan de rand van één van de vele bergmeren die de Alpen rijk is. Uw kinderen zullen het heerlijk vinden om pootje te baden en vissen op te speuren in dit heldere water.
Een kwetsbare en beschermde natuur

Deze buitengewoon mooie natuur is tevens kwetsbaar en een groot aantal parken en reservaten zijn opgezet om de natuur te beschermen omdat een groot deel van de fauna en de flora, die u kunt observeren tijdens uw vakantie, inheems is in de Alpen en in de bergomgeving.

De vele bossen waar u doorheen kunt wandelen of fietsen zijn eveneens beschermd. U zult zo gemakkelijk de veranderingen van de vegetatie opmerken afhankelijk van de hoogte en met name de rol die de alpenweide speelt als het bos langzaam verdwijnt. Deze uitgestrekte grasvlakte in het hooggebergte wordt in de zomer gebruikt als weiland voor de beesten. Zij profiteren zo van gras van uitstekende kwaliteit die het mogelijk maken om de beste kazen te produceren. De alpenweiden zijn door de mensen gecreëerd maar veroorloofd de organisatie van heel een ecosysteem in de bergen.

Als u hoger gaat dan de alpenweiden komt u soms bij prachtige gletsjers terecht. Ondanks hun teruggang van de laatste jaren is het mogelijk om bij deze enorme ijsmassa’s te komen, lopend zoals in het massief van de Vanoise of eenvoudig, zoals in Chamonix, waar een trein u bij la Mer de Glace brengt of in Les Houches dankzij de tramway van de Mont-Blanc die u mee neemt tot de berghut le Nid d’Aigle.
Een onvergetelijke vakantie

Als u op zoek bent naar een rustige vakantie in een idyllische omgeving dan zijn de bergen perfect voor uw zomervakantie.

U zult vertrekken met fijne herinneringen en heel uw familie zal met veel plezier terug denken aan deze heerlijke vakantie in deze schitterende omgeving.

De rust van de bergen en de vriendelijke atmosfeer van de dorpen gedurende de zomer zullen u het dagelijkse drukke leven doen vergeten en u weer nieuwe energie geven.

Our selection in the heart of nature

Join us