nl
Envie d'une station qui bouge - CGH Résidences

Skigebied / Plaats

Fréjus
La Voie Lactée
Montgenèvre
L'Alpe d'Huez Grand Domaine
L'Alpe d'Huez
Le Domaine de Sainte-Foy
Sainte-Foy Tarentaise
Le Domaine des Aravis
Le Grand Bornand
Le Domaine des Houches
Les Houches
Le Grand Domaine
Valmorel
Le Grand Massif
Flaine
Les Carroz
Samoëns
Les 3 Vallées
Les Menuires
Les Portes du Soleil
Châtel
Les Sybelles
La Toussuire
L'Espace Diamant
Les Saisies
L'Espace San Bernardo
La Rosière
Paradiski
Bourg Saint Maurice
Champagny en Vanoise
La Plagne
Peisey-Vallandry
Tignes - Val d'Isère
Tignes
Val Cenis Vanoise
Val Cenis

Résidences

La Ferme du Val Claret
La Grange aux Fées
La Reine des Prés
La Villa Romana
L'Alpaga
Le Centaure
Le Chalet des Dolines
Le Chalet Les Marmottons
Le Coeur d'Or
Le Cristal de l'Alpe
Le Hameau de Pierre Blanche
Le Hameau du Beaufortain
Le Jhana
Le Kalinda
Le Lodge des Neiges
Le Lodge Hemera
Le Napoléon
Le Nevada
Le Ruitor
Le Télémark
Le Village de Lessy
Les Alpages de Champagny
Les Chalets d'Angèle
Les Chalets de Flambeau
Les Chalets de Jouvence
Les Chalets de Laÿssia
Les Chalets de Léana
Les Chalets du Soleil
Les Cimes Blanches
Les Clarines
Les Fermes de Sainte-Foy
Les Granges du Soleil
L'Orée des Cimes
L'Orée des Neiges
Van
tot
Volwassenen
Kinderen

Zoekt u een levendige bestemming


Bent u van plan om een maximum aan activiteiten te doen, deel te nemen aan evenementen die door het oord worden georganiseerd en elke nacht stappen. Of u nu van plan bent om uw vakantie door te brengen met vrienden of familie, de dorpen hebben alles voor u gepland.


Veel te doen op de pistes


Snowpark, Big Air, parcours met chronometer, boardercross ... de bestemmingen hebben de pistes uitgerust volgens de trend van het freestyle skiën. U kunt deze activiteiten veilig uit proberen.

Bijvoorbeeld in Les Arcs / Bourg Saint Maurice hebben ze de Mille8 gecreëerd, een speciale omgeving rond het skiën, waaronder een funpark waar iedereen plezier kan hebben en zelfs zijn prestaties kan bekijken dankzij de 4 camera's.

Voor de echte riders zijn er snowparks met tal van modules waar u de meest ongelooflijke sprongen en figuren kunt uit proberen in een speciale en veilige omgeving.

In het voorjaar biedt Paradiskieen buitengewoon originele activiteit: de waterglijbaan. Mix tussen skiën en waterskiën, waarbij u een grote aanloop op een skipiste moet nemen om over een zwembad gevuld met water te glijden.

Muziekevenementen


Er wordt veel georganiseerd in alle skidorpen de hele winter. En het begint met het nieuwe jaar en kleurrijke shows als in Tignes met een groot pop-rock concert, gevolgd door vuurwerk. In alle stations zal de jaarwisseling de gelegenheid zijn voor een groot feest onder de sterren.

De muziek zal gedurende het gehele seizoen in de schijnwerpers staan met podiums aan de voet van de pistes, zoals in de Portes du Soleil tijdens de traditionele "Rock the Pistes" of tijdens de Subli'Cimes in La Plagne.

Vele concerten, festivals en speciale avonden vinden plaats tijdens al uw vakantie en beloven u een onvergetelijke momenten. Onder deze belangrijke gebeurtenissen de Francofolies in Tignes, een niet te missen evenement van het seizoen met meer dan 15 artiesten die zich afwisselen op twee outdoor podia gedurende drie dagen met de concerten.

Volop sfeer ’s avonds


Zodra uw ski dag is afgelopen, heeft u volop keuze ’s avonds om uit te gaan. U zult in het hart van het skidorp vele bars, restaurants en clubs vinden met verschillende thema's en stemmingen.

Veel sterrenrestaurants hebben zich in de wintersportplaatsen gevestigd en bieden u typische regionale gerechten van hoge kwaliteit, zoals in Saint Martin de Belleville met zijn 3 restaurants met sterren vlakbij onze résidence Les Clarines.

Ook zijn er genoeg bars en clubs waar u gezellige uit kunt gaan onderaan de pistes

Ook van alles voor de kinderen


Families met kinderen worden niet vergeten door de skioorden deze winter. Een veelheid aan activiteiten geheel gewijd aan kinderen wachten op de gezinnen om deze onvergetelijke momenten samen te delen.

Op de hellingen, zijn parcours met thema’s speciaal ontwikkeld voor de kinderen, waardoor ze al spelend vooruit gaan zoals in Sainte-Foy Tarentaiseop de piste Natur'Renard die het plezier en het leren middenin het bos mengt.

Na het skiën kunnen de kinderen verschillende activiteiten uit proberen, zoals het schaatsen op de ijsbaan van La Rosièreof van Peisey-Vallandry, of duik in het verwarmde zwembad van uw résidence CGH.

Sommige evenementen zijn ook speciaal gewijd aan de jongeren zoals « Les Enfants sont rois »,(Kinderen zijn koningen), een week van workshops, voorstellingen, parades en spelletjes, georganiseerd door Flaine.
Join us